fbpx
Skip to main content

Στη Βουλή… ο νέος πρόεδρος του ΕΤΕΑ

Τον νέο πρόεδρο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Αντώνη Σελιανάκη παρουσίασε χθες ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τις ΔΕΚΟ, προκειμένου να εγκριθεί η ανάληψη των καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε λευκό και δεν καταψήφισε την τοποθέτηση του κ. Σελιανάκη, όπως έκανε το ΚΚΕ, διευκρινίζοντας ότι καταψηφίζει τις πολιτικές και όχι το πρόσωπο.
Ο κ. Σελιανάκης είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος διοίκησης σε κορυφαίες ιδιωτικές επιχειρήσεις και παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων (μεταξύ των οποίων τεχνικού ασφαλείας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας, διαχείρισης κρίσεων, επικοινωνίας στελεχών, εξοικονόμησης ενέργειας  σε νοσοκομεία κ.ά.) αποκτώντας ανάλογη κατάρτιση, ενώ έχει διδάξει σε σεμινάρια διοίκηση και οργάνωση εργοταξίου, διεύθυνση και διαχείριση τεχνικών έργων.
Ακόμη διετέλεσε πρόεδρος του ΟΕΚ (Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας) - (2007-2008) και μέλος του δ.σ. της ΔΕΠΑΝΟΜ (2004).
Είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ από τα φοιτητικά του χρόνια. Υπήρξε υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αρχιτεκτονικής. Είναι αναπληρωτής γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ από την ίδρυσή της γραμματείας (2010) έως και σήμερα.

Πηγή: Express

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.