fbpx
Skip to main content

Διακοπή λειτουργίας του Taxis τη Δευτέρα

Νέα προβλήματα στην ομαλή υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τους υπόχρεους δημιουργούν οι προγραμματισμένες διακοπές της λειτουργίας του συστήματος Taxis.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Φόρου Εισοδήματος Φ.Π. καθώς και οι λοιπές εφαρμογές TaxisNet για λόγους συντήρησης.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 4,5 εκατ. δηλώσεις, εκ των οποίων 1,8 εκατ. είναι χρεωστικές, με το συνολικό πρόσθετο φόρο να ανέρχεται στα 2,345 δισ. ευρώ, ενώ κατά μέσο όρο ο φόρος που καλούνται να πληρώσουν όσοι λαμβάνουν χρεωστικά εκκαθαριστικά ανέρχεται στα 1.250 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί από τους υπόχρεους έως το τέλος Ιουλίου, η δεύτερη στο τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη στο τέλος Νοεμβρίου.
 
Πηγή: Ναυτεμπορική

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.