fbpx
Skip to main content

To ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» 65 CD με χιλιάδες τραπεζικούς λογαριασμούς - 415 συνταξιούχοι έβγαλαν στο εξωτερικό 117 εκατ. ευρώ

Στα χέρια των ελεγκτών του ΣΔΟΕ βρίσκονται 65 cd με στοιχεία χιλιάδων δικαιούχων τραπεζικών λογαριασμών για τους οποίους διαπιστώνεται αναντιστοιχία εισοδημάτων και καταθέσεων.

Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι ξεκινούν το συντομότερο δυνατό και θα πρέπει σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί από την γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, να ολοκληρωθούν άμεσα. Την ίδια στιγμή ξεκινά και το "κοσκίνισμα" των υποθέσεων 415 συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων που έστειλαν στο εξωτερικό εμβάσματα συνολικού ποσού 117 εκατ. ευρώ με την πλειοψηφία των ελεγχόμενων να είναι γιατροί που εργάζονταν στο ΕΣΥ.

Ήδη, από την αρχή του έτους, 9.263 υποθέσεις περιμένουν στην... ουρά της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών. Οι 2.016 από αυτές συμπεριλαμβάνουν μάλιστα αίτημα αναστολής του 50% των προστίμων που κανονικά πρέπει να καταβάλλεται απ' όσους προσφεύγουν στην Επιτροπή. Η... ουρά δεν τελειώνει εκεί, αφού 5.857 υποθέσεις που βγήκαν από την Επιτροπή, οδεύουν στα Φορολογικά Δικαστήρια.

Πηγή: Mega

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.