fbpx
Skip to main content

Αλεξιάδης: Έρχονται αλλαγές στο επίδομα θέρμανσης

Παρεμβάσεις στο επίδομα θέρμανσης προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96.

Στόχος των αλλαγών, όπως είναι είναι η καλύτερη στόχευση του επιδόματος που κοστίζει στον προϋπολογισμό το ποσό των 105 εκατ. ευρώ.

"Πέρυσι το επίδομα καταβλήθηκε με κατανομή σε επίπεδο νομών, διαπιστώσαμε όμως μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες και σε επίπεδο νομών", σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης.

Σε ό,τι αφορά στη νέα λίστα καταθετών εξωτερικού που παρέλαβαν τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, ο κ. Αλεξιάδης επισήμανε ότι αφορά 475 εγγραφές από μεγάλη τράπεζα της κεντρικής Ευρώπης και σημείωσε ότι παρελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και εστάλη απευθείας στο γραφείο των οικονομικών Εισαγγελέων "χωρίς να περάσει από κανένα πολιτικό γραφείο. Τώρα βρίσκεται στα χέρια της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και της επίσης ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για να οργανώσουν τον έλεγχο".

Την επόμενη εβδομάδα, κατέληξε, στο πλαίσιο της συζήτησης για το προσχέδιο προϋπολογισμού θα δοθούν στη Βουλή επικαιροποιημένα στοιχεία για τα έσοδα που έχουν βεβαιωθεί και εισπραχθεί μέχρι τώρα από τις διάφορες λίστες.

Πηγή: capital.gr

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.