fbpx
Skip to main content

Εκπρόθεσμες βγάζει το σύστημα τις ΑΠΔ του Μαρτίου - Αδύνατη η υποβολή - Ανάγκη άμεσης διόρθωσης από το μηχανογραφικό σύστημα του ΕΦΚΑ

Αδύνατη είναι από τα μεσάνυχτα της 2ας Μαΐου 2017 η υποβολή των Α.Π.Δ. του μηνός Μαρτίου στο μηχανογραφικό σύστημα του Ι.Κ.Α.-Ε.Φ.Κ.Α.


Το σύστημα «βλέπει» ως εκπρόθεσμες τις δηλώσεις αυτές —παρόλο που η καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους εκπνέει σήμερα (σ.σ. 2.5.2017)— με αποτέλεσμα να μην δέχεται την υποβολή τους.

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/34764

Οι αρμόδιοι του μηχανογραφικού συστήματος του Ε.Φ.Κ.Α. πρέπει να προβούν άμεσα στη διόρθωση του συγκεκριμένου προβλήματος, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η υποβολή των Α.Π.Δ. του μηνός Μαρτίου.

Υπενθυμίζουμε ότι και με βάση την επίσημη εγκύκλιο του Ι.Κ.Α. η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Α.Π.Δ. για την περίοδο του Μαρτίου σε ό,τι αφορά στις κοινές επιχειρήσεις είναι η σημερινή ημέρα (σ.σ. 2.5.2017)  [Δείτε εδώ την εγκύκλιο του ΙΚΑ].

Πηγή: Taxheaven.gr

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.