fbpx
Skip to main content

Ταμειο Νομικών : Βεβαίωση Συντάξεων 2016 (Για Φορολογική Χρήση)

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Συμπληρώστε όλα τα πεδία, πατήστε Αναζήτηση και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα. Η βεβαίωση θα εμφανιστεί στην οθόνη σας σε μορφή ".pdf", οπόταν θα μπορέσετε να την ανοίξετε/αποθηκεύσετε.

* Όπως αναγράφεται σε προγενέστερη βεβαίωση συντάξεων ή σε τρίμηνο ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων. (7 ψηφία)

Α.Φ.Μ.    : 9 ψηφία


Α.Μ.Κ.Α.  : 11 ψηφία


Προσοχή: Η εκτύπωση της Βεβαίωσης για Φορολογική Χρήση είναι δυνατή μόνο με την συμπλήρωση του Αριθμού Μητρώου (ΑΜ συνταξιούχου), του ΑΦΜ, και του ΑΜΚΑ του Συνταξιούχου.

- Στη περίπτωση που δεν έχει καταχωρηθεί στο αρχείο πληρωμών των συνταξιούχων σωστός ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ η βεβαίωση δεν εκτυπώνεται. Ο συνταξιούχος πρέπει να απευθυνθεί για τη διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων στο Τμήμα Συντάξεων της Περιφερειακής Δ/νσης Παροχών Τομέα Ασφάλισης Νομικών του ΕΦΚΑ.

- Τυχόν διορθώσεις βεβαιώσεων αποδοχών συντάξεων που αφορούν το φορολογικό έτος 2016, υλοποιούνται μέσω ειδικής εφαρμογής αποκλειστικά από το Τμήμα Συντάξεων της Περιφερειακής Δ/νσης Παροχών Τομέα Ασφάλισης Νομικών του ΕΦΚΑ.

Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήματος Συντάξεων :

Τηλ.   :  210 5296273


Fax     : 210 5235842


E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.tnomik.gr/beb%5Fsynt%5F2016/

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.