fbpx
Skip to main content

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών - LSA.gr

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο με θέμα "Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος - Συμπλήρωση Φορολογικών Δηλώσεων" και απευθύνεται σε λογιστές, φοροτεχνικούς και στελέχη επιχειρήσεων.

Για να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής:

 

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κος Κορομηλάς Γεώργιος, M.Sc - Ph.D, Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός, Συγγραφέας Φορολογικών Βιβλίων, Ειδικός σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος & Φορολογικών Ελέγχων.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009 και ώρες 17׃00 έως 21׃00 στο ξενοδοχείο «Novotel Athens» που βρίσκεται στην οδό Μιχ. Βόδα 4-6, Αθήνα (500μ. από την πλατεία Ομονοίας), με δωρεάν parking για τους συμμετέχοντες.

 Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ανά άτομο. Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009 και θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.