fbpx
Skip to main content

09.10.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο

myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

 Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθει με επιτυχία το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών με θέμα myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε., με εισηγητή τον κο Αντώνη Ντίνο,  Επιχειρησιακό Στέλεχος Ομάδας myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε., Δ/νση Ελέγχων, Τμήμα Α'.

Ο εισηγητής, εκ μέρους της Α.Α.Δ.Ε., ζήτησε να αποσταλούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες προκειμένου να συνταχθεί από την Α.Α.Δ.Ε. Εγχειρίδιο ερωτήσεων- απαντήσεων.

Η καθιέρωση της νέας αυτής εφαρμογής θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας εποχής τόσο στον χώρο των Λογιστών – Φοροτεχνών, όσο και στον χώρο των επιχειρήσεων και της Οικονομίας γενικότερα.

Βασική όμως, προϋπόθεση είναι η πλήρης οργάνωση της λειτουργίας του συστήματος από τεχνική και υλικοτεχνική υποδομή, η συνεργασία όλων των φορέων υλοποίησής του και κυρίως ο διαμοιρασμός και η υπευθυνότητα στον ρόλο του καθενός ξεχωριστά (Φορολογική Διοίκηση- Φοροτεχνικοί-Επιχειρήσεις).

IMG SEMINARIO

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, θα είναι πάντα αρωγός - υποστηρικτής οποιασδήποτε θετικής αλλαγής, η οποία συμβαίνει στον σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο που αποβλέπει τόσο στο δημόσιο συμφέρον όσο και στο επαγγελματικό των συναδέλφων μας, αλλά και των επιχειρήσεων.

Το παρόν στο σεμινάριο έδωσε και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος Κωνσταντίνος Κόλλιας ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για τα τεκταινόμενα στο χώρο μας.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.