fbpx
Skip to main content

Πόλυγγερ Μιχάλης - Γεν. Διευθυντής Λ.Σ.Α. - Βιογραφικό

 

Μιχάλης Πόλυγγερ

Υποψήφιος ΔΗΚΙΟ-Σ

Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

 πολυγγερμ

Εκλογές ΟΕΕ

15 Δεκεμβρίου 2019

 ΔΗΚΙΟ Logo
 
Ο Μιχάλης Πόλυγγερ, απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής και Οικονομίας της ΑΣΟΕΕ, έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στον χώρο των λογιστικών- φοροτεχνικών και οικονομολογικών υπηρεσιών, καθώς κατείχε θέσεις Οικονομικού Διευθυντή σε σημαντικούς επιχειρηματικούς κλάδους.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας- αυτοαπασχολούμενος και ενεργός λογιστής-φοροτεχνικός-οικονομολόγος από το 1988 μέχρι και σήμερα.

Πιστοποιημένος καθηγητής-εισηγητής,  έχει συμβάλει ενεργά στην εκπαίδευση και κατάρτιση συναδέλφων πάνω σε λογιστικά, φορολογικά και εργασιακά θέματα με σεμινάρια και σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.
Ασχολείται εδώ και χρόνια με τα προβλήματα του κλάδου αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσα από επιτροπές, συλλόγους και το ΟΕΕ.
 
Όντας ενεργό μέλος του ΟΕΕ συνέβαλε καθοριστικά στις αποφάσεις για το επάγγελμα και την κατοχύρωσή του με τον Ν.2515/97 και το ΠΔ υπ' άρ. 340/1998, καθώς στα θέματα περί της δυνατότητας εισόδου των λογιστών - φοροτεχνικών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας και οικονομικών, με την απόφαση Αριθ. Πρωτ. 1103682/24.01.05.

Αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα του κλάδου, το 1999  ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών της ίδρυσης του πρωτοβάθμιου σωματείου Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, με σκοπό την αναβάθμιση του Λογιστικού επαγγέλματος, την επίλυση θεμάτων που προκύπτουν από νόμους, διατάξεις, αποφάσεις και τη διαρκή κατάρτιση και αναβάθμιση των λογιστών-φοροτεχνικών, στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος μέχρι το 2011.

Ο Μιχάλης Πόλυγγερ παραμένει Γενικός Διευθυντής και Επίτιμος Πρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών και ενεργός λογιστής-φοροτεχνικός, μαχόμενος για το επάγγελμα.
 
logo με γράμματα χωρίς φόντο
 
 
 
 
 
 
Ελευθερίου Βενιζέλου 75
Νέα Ιωνία, 14231
Τ. 210 5138289
F. 210 5132661
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.