fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σε διαρκή επικοινωνία ο ΛΣΑ με τους αρμόδιους

logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους για τα αιτήματά μας.

Η Πολιτεία δείχνει να κατανοεί τον κίνδυνο που προκύπτει κατά την εργασία μας, όμως, δεδομένης της φύσης του επαγγέλματός μας κάποιες εργασίες κρίνονται απαραίτητες στα πλαίσια και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Το γεγονός αυτό είναι άλλωστε που και στην παρούσα συγκυρία καταδεικνύει πόσο σημαντική είναι η συμβολή μας στα τεκταινόμενα και στο αύριο της χώρας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο ΛΣΑ και το ΟΕΕ έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα συνεχίσουν να δρουν, με την πεποίθηση ότι η Πολιτεία πρέπει να προστατέψει τον κλάδο μας.

Ως ενεργοί οικονομολόγοι-λογιστές-φοροτεχνικοί, ταυτιζόμαστε απολύτως με τους προβληματισμούς και την αγανάκτηση των συναδέλφων και θα είμαστε παρόντες σε οποιαδήποτε λογική αντίδραση τού Κλάδου σε περίπτωση που αυτός «αγνοηθεί».

Οι τελικές αποφάσεις όμως λαμβάνονται από την Πολιτεία.

Πιστεύουμε ότι οι καθ' ύλην αρμόδιοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στα πλαίσια των εξαγγελιών του πρωθυπουργού της χώρας.

Είμαστε ενώπιον εξελίξεων...

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.