fbpx
Skip to main content

Ο Λ.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ Λ/Φ

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση- μέσα σε αυτή την τραγική συγκυρία- παίρνοντας από την αρχή ξεκάθαρη θέση απέναντι στην Πολιτεία και τους αρμόδιους σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Κλάδος, να ανακοινώσουμε ότι η πλειοψηφία των αιτημάτων μας έχει ικανοποιηθεί (ένταξη στους πληττόμενους ΚΑΔ, μεταφορά ημερομηνιών καταβολής υποχρεώσεων, κάλυψη εργαζομένων λογιστικών γραφείων κλπ) μετά και από τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας.

Στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, θετική και καθοριστική ήταν η συμβολή του ΟΕΕ- και του Προέδρου του προσωπικά- καθώς και η στήριξη των μελών του Λ.Σ.Α. αλλά και του καθενός συναδέλφου ξεχωριστά.

Τη δικαίωση την πιστωνόμαστε όλοι αδιακρίτως, γιατί μόνο μαζί ενωμένοι πάμε πιο μακριά και θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα (αν όχι τώρα, πότε;) ο χώρος να οργανωθεί και να μην μένει απαθής και απλά «διαμαρτυρόμενος».

Έτσι όπως μας αντιμετώπισαν τώρα, έτσι πρέπει να μας αντιμετωπίζουν και στο μέλλον, σαν ισότιμο με άλλους επιστημονικό κλάδο.

Εργαζόμαστε στη συνέχεια μαζί με το ΟΕΕ για την μετάθεση όλων των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών υποχρεώσεων και σύντομα ελπίζουμε ότι θα έχουμε νέα.

Πάνω από όλα είναι η δική μας υγεία αλλά και των συνανθρώπων μας, έτσι ώστε η αυριανή ημέρα να μας βρει όρθιους όλους μαζί.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.