fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ Λ/Φ ΣΤΙΣ 2 & 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΣΑ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ Λ/Φ ΣΤΙΣ  2 & 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο Λ.Σ.Α. ενημερώνει, στα πλαίσια των ήδη εκφρασμένων θέσεών του, ότι βρίσκεται πλάι σε οποιαδήποτε συλλογική δράση - και ιδιαίτερα πανελλαδικής εμβέλειας - που έχει σαν στόχο τη βελτίωση των συνθηκών του επαγγέλματός μας.

Ωστόσο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι συμμετέχοντας δραστικά στα κέντρα των αποφάσεων μέσα από τους πιστοποιημένους φορείς πετυχαίνουμε σε κάποιο βαθμό ουσιαστικά αποτελέσματα.

Όμως, στα πλαίσια της συλλογικής δράσης και με γνώμονα την ασέβεια που δεχόμαστε από την «πανδημία» των υποχρεώσεων και των απαιτήσεων, των αλληλοαναιρούμενων και ανύπαρκτων οδηγιών και αποφάσεων, της άνευ προηγουμένου συσσώρευσης και μετατροπής της φυσικής γραφειοκρατίας σε ηλεκτρονική, της προβληματικής λειτουργίας των συστημάτων, των ανεπαρκών παρατάσεων, του μετασχηματισμού μας σε άμισθους κρατικούς υπαλλήλους και κυρίως της αρνητικής στάσης της Πολιτείας να αποδεχθεί και να προσαρμοστεί σε προφανείς, λογικές και βιώσιμες προτάσεις του κλάδου για συνεργασία,

κρίνουμε ότι είναι μονόδρομος η συλλογική δράση και αποχή από κάθε ηλεκτρονική υποβολή πανελλαδικά για το διήμερο της Πέμπτης και της Παρασκευής 2 & 3 Ιουλίου 2020.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.