fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ "myDATA"

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ "myDATA"

30 Ιουνίου 2020

Συνάδελφοι.

Στις 19/06/2020 ανακοινώσαμε την ήδη προγραμματισμένη από καιρό διοργάνωση ενημερωτικού – εκπαιδευτικού διαδικτυακού σεμιναρίου, με θέμα τα «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - myDATA» με τη συμμετοχή επιχειρησιακού στελέχους της ΑΑΔΕ και με τη δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησής του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες όλων των κλάδων, οικονομολόγους - ελεύθερους επαγγελματίες και μισθωτούς - και κυρίως λογιστές-φοροτεχνικούς.

Όπως έχουμε εξηγήσει  παντοιοτρόπως, οι ασφυκτικές προθεσμίες των ήδη υπερβολικά αυξημένων υποχρεώσεων, που έχουν αναληφθεί από τους Λ/Φ, δεν επιτρέπουν την ορθή και χωρίς προβλήματα έναρξη λειτουργίας του ως άνω εγχειρήματος.

Και για αυτή την έλλειψη της χρονικής επάρκειας έχουμε ήδη τοποθετηθεί με σαφήνεια μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων - και ατομικά και συλλογικά και μέσω των θεσμοθετημένων φορέων.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η απαραίτητη επαγγελματική εκπαίδευση ουδεμία σχέση έχει με τα δρώμενα στον χώρο και κυρίως, με την επίλυση των όποιων προβλημάτων.

Ωστόσο, η απόλυτη θέση μας – με τις όποιες διαφοροποιήσεις - για ενωτική δράση και συλλογικότητα του κλάδου, ειδικά όταν πρόκειται για μία πανελλαδική εξαγγελία της δράσης αυτής, είναι η συμπαράταξη, παρά τις οποιεσδήποτε διαφωνίες.

Στα πλαίσια αυτά, αποφασίζουμε να μεταθέσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω σεμιναρίου για την Δευτέρα 06/07/2020 και ώρα 17:00, σαν ένδειξη συμπαράστασης και ενωτικής παρουσίας του κλάδου.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.