Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου Λ.Σ.Α. - Κάλεσμα

Συνάδελφοι,

Θα ήθελα να εκφράσω τις βαθιές ευχαριστίες μου σε όλους τους συμμετέχοντες στην Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες του Λ.Σ.Α., που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ δύσκολους καιρούς την Τετάρτη, 27/01/2021.

Η επόμενη μέρα με βρίσκει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο λόγω της μεγάλης συμμετοχής των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία, αλλά και λόγω της επιλογής νέων ανθρώπων, ενεργών Λ/Φ, με όρεξη, θέληση και όραμα για τη διοίκηση του Λ.Σ.Α..

Όσο για την εμπιστοσύνη που δείξατε άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου, σας διαβεβαιώνω ότι και επί της θητείας μου αυτής, θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, ώστε να εκπροσωπώ επάξια τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών και  τους συναδέλφους μου.

Προσωπικός μου στόχος είναι να κρατήσουμε ζωντανή τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αυξήσουμε τη δυναμική της παρέμβασης στις αποφάσεις που αφορούν το επάγγελμα και της ανάπτυξης της αλληλεγγύης μεταξύ των επαγγελματιών του Κλάδου.

Οφείλουμε να κρατάμε την πόρτα ανοιχτή σε όλους, σε προτάσεις ή συνεργασίες και προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους, γνωστούς, φίλους και μη, είτε έχουν αφήσει το στίγμα τους στον σύλλογο είτε όχι, να λάβουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια, να ενεργοποιηθούν ως μέλη του Λ.Σ.Α., να συμμετέχουν καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις για την επίτευξη του κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος από ένα καλύτερο αύριο για το επάγγελμα μας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Λ.Σ.Α.,