fbpx
Skip to main content

Επιστολή Λ.Σ.Α.: 15.02.2021: «Άμεσες ενέργειες για την εξυπηρέτηση των Λ/Φ στις Δ.Ο.Υ. χωρίς ραντεβού και κατά προτεραιότητα»

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

 Προς:

  • Διοικητή Α.Α.Δ.Ε., κ. Πιτσιλή Γεώργιο

Κοινοποίηση:

  • Υπουργό Εσωτερικών, κ. Βορίδη Μάκη
  • Υπ. Εσωτερικών, Γεν. Γραμματεία Ανθρ. Δυναμικού
  • Α.Α.Δ.Ε., Γεν. Διεύθυνση Ανθρ. Δυναμικού και Οργάνωσης
  • Πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κόλλια Κωνσταντίνο

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2021

 «Άμεσες ενέργειες για την εξυπηρέτηση των Λ/Φ στις Δ.Ο.Υ. χωρίς ραντεβού και κατά προτεραιότητα»

Κύριε Διοικητά,

Σε συνέχεια της υπ’ αρ. 2605/11.02.2021 εγκυκλίου του Υπ. Εσωτερικών  με αρ. πρωτ.  ΔΙΔΑΔ/Φ.69/144/οικ. 2605 και ειδικότερα στο άρ.7 αυτής, που αφορά την εξυπηρέτηση κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες, για ακόμα μία φορά δεν συμπεριλαμβάνονται οι Λ/Φ.

Επιπλέον, η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Α.Α.Δ.Ε. με έγγραφο με αρ. πρωτ. Α.Τ.Δ. Α 1011943 ΕΞ 2021 ενημερώνει τις υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. ως εξής:

ΘΕΜΑ: «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού»

ΣΧΕΤ: Η αριθ.ΔΙΔΑΔ/Φ.69/144/οικ.2605/11.02.2021 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σε συνέχεια προηγουμένων εγκυκλίων, σας κοινοποιούμε την παραπάνω εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο (ΑΔΑ:9ΣΦΕ46ΜΤΛ6-ΞΑ4), αναφορικά με θέματα προσωπικού των Υπηρεσιών του Δημοσίου, για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Η παρούσα εγκύκλιος έχει αναρτηθεί κεντρικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr, καθώς και στη διαδρομή «Ανθρώπινο Δυναμικό Δημοσίου Τομέα – Ανθρώπινο Δυναμικό».

Παρακαλούνται οι υπηρεσίες - αποδέκτες για την εφαρμογή των αναφερομένων οδηγιών στην εγκύκλιο.

Της παρούσης να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι, με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών είναι να μην λαμβάνεται υπόψη η  προγενέστερη εγκύκλιος ΔΔΑΔ Α 1140715 ΕΞ 2020 από τις υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. και συνεπώς, να εξαιρείται - μεταξύ άλλων - η εξυπηρέτηση των Λ/Φ στις υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. χωρίς ραντεβού, γεγονός που εμποδίζει την  διεκπεραίωση εργασιών, ειδικά κατά την κρίσιμη αυτή εποχή που διανύουμε και - όπως πολύ καλά εσείς γνωρίζετε - το μεγαλύτερο πλήθος των διαδικασιών αυτών, διαχειριστικά διεκπεραιώνεται από τον Κλάδο μας.

Παρακαλούμε πολύ όπως επιληφθείτε του θέματος, προκειμένου να είναι σαφής και σε μόνιμη ισχύ η κατά προτεραιότητα και χωρίς ραντεβού εξυπηρέτηση των  Λ/Φ.

Σε αναμονή των ενεργειών σας.

Για τον Λ.Σ.Α.,

Ο Πρόεδρος

Πόλυγγερ Μιχάλης

Η Αντιπρόεδρος

Χατζηαγγελίδη Μαρία

Ο Γεν. Γραμματέας

Βάλβης Μάρκος

Ο Ταμίας

Κετσετζής Θεοχάρης

Το Μέλος

Μπουλούκος Χρήστος

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.