fbpx
Skip to main content

Προσφορά για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Λ.Σ.Α. από την i-spirit software

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

Συνάδελφοι,

Δεδομένου ότι:

  • για την εφαρμογή του εγχειρήματος myDATA δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα η απαιτούμενη πληροφόρηση σε ελ. επαγγελματίες Λ/Φ και επιχειρήσεις,
  • ο Κλάδος των Λ/Φ δεν είναι ο μοναδικός αρμόδιος για την ενημέρωση-εκπαίδευση της αγοράς στο αντικείμενο και δεν οφείλει να επιφορτισθεί επιπρόσθετα και αυτόν τον ρόλο

Ωστόσο, με γνώμονα ότι :

  • απαιτείται μηχανογραφική υποστήριξη για την ομαλή ένταξη στο εν λόγω εγχείρημα, κατά τον χρόνο εφαρμογής του, όποτε και αν είναι αυτός
  • ο Σύλλογος είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, κατάρτισης και στήριξης των Λ/Φ  μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και μέσω συνεργασιών για υποστηρικτικές παροχές στα μέλη του

ο Λ.Σ.Α. έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στις εταιρείες λογισμικού, προκειμένου να προβούν σε προσφορές στα μέλη του, με στόχο την διευκόλυνση αυτών, αλλά και των πελατών τους στην ομαλότερη ένταξή τους στον «κόσμο» του myDATA.

Στα πλαίσια της ως άνω πρόσκλησης, η πρώτη θετική ανταπόκριση για την παροχή βοήθειας στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου είναι της i-spirit software:

Λ.Σ.Α συνεργασία

 

Το κόστος για το Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης της i-spirit software για την επιχείρηση-πελάτη, ξεκινά από 99€ (+ΦΠΑ) ανά έτος.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος υπηρεσιών εγκατάστασης - προσαρμογής - εκπαίδευσης - συντήρησης (τηλεφωνικής υποστήριξης και αναβαθμίσεων).

Παρέχεται μόνιμη πρόσβαση στην εφαρμογή, τα δεδομένα σας και τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή του προγράμματος.

*Η εφαρμογή πληροί τις προδιαγραφές της Α.Α.Δ.Ε για την ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA (σύνοψη, χαρακτηρισμοί, ακυρώσεις) μέσω της διεπαφής REST API χρηστών E.R.P., για όλα τα παραστατικά της Α.Α.Δ.Ε., καθώς και των κρατήσεων, τελών, λοιπών φόρων και χαρτοσήμων.


Για τη λήψη της προσφοράς της i-spirit software προς τους Λ/Φ, οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, με τις προϋποθέσεις που η εταιρεία την διαθέτει, παρακαλούμε όπως αποστείλετε συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην γραμματεία του Λ.Σ.Α. στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. :

 


 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ Λ.Σ.Α.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ i-spirit software

Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία

 

Διεύθυνση

Οδός

 

Αριθμ.

 

Περιοχή

 

ΤΚ

 

Κινητό

 

Σταθερό

 

E-mail

 

ΑΦΜ

 

ΔΟΥ

 

* Αποδέχομαι την επεξεργασία των Προσωπικών μου Δεδομένων στα πλαίσια των ενεργειών για τη δωρεάν λήψη της εφαρμογής i-spirit

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία Λ.Σ.Α.: 210 5138289, κα Κομηνού Σοφία

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.