fbpx
Skip to main content

31.05.2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ

 Αθήνα, 31/05/2021

Με δεδομένο ότι τα μέτρα της Πολιτείας - μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο  -  υλοποιούνται μέσω αποφάσεων σε ανέφικτα χρονοδιαγράμματα, ενημερώνουμε τον επιχειρηματικό κόσμο ότι:

1) Ο Κλάδος των Λ/Φ θα είναι αρωγός σε οποιοδήποτε θετικό μέτρο λαμβάνεται προς το συμφέρον των επιχειρήσεων, όπως μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί, διότι τα επαγγελματικά μας συμφέροντα ταυτίζονται με τα συμφέροντα των επιχειρήσεων και της αγοράς.

2) Η υλοποίηση του συγκεκριμένου μέτρου και η διαδικασία όπως ξαφνικά ανακοινώθηκε, βρίσκει τα λογιστήρια των  επιχειρήσεων και τους Λ/Φ ανέτοιμους να ανταποκριθούν, όχι λόγω δικής τους υπαιτιότητας, αλλά λόγω ελλιπούς λειτουργίας και ανέφικτου χρονοδιαγράμματος το οποίο θεσπίζει η Πολιτεία.

3) Το αποτέλεσμα των προαναφερθέντων – εάν δεν μετατεθούν οι προθεσμίες υλοποίησης – θα καταστήσει το μέτρο της επιδότησης ανενεργό και μη υλοποιήσιμο, χωρίς την ευθύνη του Κλάδου μας.

4) Απαραίτητη για την ορθή και άμεση αντιμετώπιση του θέματος είναι η συμπόρευση των Φορέων της αγοράς για την αλλαγή των προαναγγελθέντων και την εκλογίκευση της διαδικασίας υλοποίησης.

 

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.