fbpx
Skip to main content

Βίντεο παρουσίασης βιβλίου "Ηλ. Βιβλίου-Λογιστής & Επιχείρηση" - Πληροφορίες & ευχαριστήριο μήνυμα συγγραφέων: Μιχάλης Πόλυγγερ - Νικόλαος Σπυρόπουλος

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που παραβρεθήκατε διαδικτυακά στην παρουσίαση του βιβλίου μας.
 
 
 Σε αυτό το βιβλίο, έχουμε καταθέσει γνώσεις και απόψεις, λογιστικής προγραμματισμού και αυτοματισμών, που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε αλλά και να ελέγξετε με ευκολία και απλότητα την νέα κανονικότητα της Α.Α.Δ.Ε #myDATA. Στο βιβλίο που γράφτηκε ξεκινώντας από μια κόλα λευκό χαρτί, αναλύουμε μέσα από πρακτικούς πίνακες τις τυποποιήσεις τους χρόνους και τις δυνατότητες όλων των μέσων διαβίβασης των δεδομένων σύνοψης και χαρακτηρισμών, καθώς και το πεδίο ευθύνης λογιστών και επιχειρήσεων. Η κωδικοποίηση νόμων, τα παραδείγματα εγγραφών, το σχέδιο λογαριασμών με κατηγορίες και τύπους χαρακτηρισμών (Ε3), οι δυνατές τιμές Ε3 στα παραστατικά αγορών – πωλήσεων και λογιστικών εγγραφών, τα διάφορα υποδείγματα και οι συχνές ερωτο-απαντήσεις που περιέχει, σε συνδυασμό με το μέγεθός του ώστε να χωράει στην τσάντα ή στο συρτάρι σας, ελπίζουμε να γίνει ο πρακτικός οδηγός του Οικονομολόγου, Λογιστή και Φοροτεχνικού για την myDATA.

Μιχάλης Πόλυγγερ Νικόλαος Σπυρόπουλος
 
 
Εντός του Ιουλίου όσοι έχετε προμηθευτεί το βιβλίο, θα λάβετε Δωρεάν το κλειδωμένο με μοναδικό κωδικό ανά αφμ το PDF , όλες τις επικαιροποιήσεις του Ιουλίου με παραδείγματα.
 
 
 
myDATA news τι αλλάζει από τον Ιούλιο 2021 
 
 
 
 
Όλες οι αλλαγές για τους λογιστές 
 
Ποιος είναι ο νέος ρόλος του λογιστή στην πλατφόρμα;
Ποια η διαφορά λογιστή και φορολογούμενου για την δημιουργία κλειδιού;
Τι θα γίνει με τους χαρακτηρισμούς αγορών - εξόδων στο 2021;
 
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.