fbpx
Skip to main content

Δ.Τ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΦΑΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΛΣΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

 Facebookhttps://www.facebook.com/logistikos.syllogos.athinon

Instagramhttps://www.instagram.com/logistikossullogosathenon/

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΦΑΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΛΣΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

 

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών πραγματοποίησε εχθές, 11 Απριλίου 2022, την παρουσίαση για το Νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Επισφαλών Απαιτήσεων Λογιστών-Φοροτεχνικών, της ARAG, που αφορά τον τρόπο διακανονισμού και διεκδίκησης ανείσπρακτων αμοιβών μας. Επιπλέον τονίστηκε η σημαντικότητα της Ασφάλισης Νομικής Προστασίας των Λογιστών-Φοροτεχνικών,  την οποία ο Λ.Σ.Α. έχει εξασφαλίσει από το προηγούμενο έτος με ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τα μέλη του, σε πολύ χαμηλό ετήσιο κόστος, με καλύψεις όπως η απόκρουση αγωγής, η υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια, κ.λπ.

Τα δύο αυτά ασφαλιστήρια συμβόλαια αναλύθηκαν από τον κ. Παναγιώτη Κλειδωνάρη, Περιφερειακό Διευθυντή  Βορείου Ελλάδος της ARAG και την ασφαλιστική πράκτορα που εξυπηρετεί και συμβουλεύει εξολοκλήρου τα μέλη του Λ.Σ.Α., Μαρία Ζάτσε.

Σαν Πρόεδρος, μεταξύ άλλων, τόνισα τις προτάσεις αλλά και τις πρακτικές των μελών του Λ.Σ.Α. σχετικά με τους χρηστικούς τρόπους διαχείρισης και βελτίωσης της καθημερινότητας του επαγγέλματός μας, προκειμένου να προωθηθούν και στο σύνολο των συναδέλφων στα πλαίσια αλληλεγγύης:

1.     Τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας

2.     Χρήση της αφίσας προτεινόμενων τιμών αναφοράς εργασιών Λ/Φ του ΛΣΑ που δημιούργησαν τα μέλη του, καθώς με τη χρήση της, οριοθετείται και το αντικείμενο εργασιών μας

3.    Απαραίτητη αποστολή e-mail για οποιαδήποτε ανάθεση επιπλέον εργασίας που τυχόν αναλαμβάνουμε, κατόπιν προτροπής του εντολέα μας, με διευκρίνιση της  επιπλέον αμοιβής.

4.    Με αφορμή και την επικαιροποίηση στοιχείων στην ΑΑΔΕ, προτρέπουμε τους εντολείς μας να εγγραφούν στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, προκειμένου τα στοιχεία τους να ανακύπτουν για οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται, πχ. Τράπεζες, εμβόλια, κλπ.

5.    Καταμερισμός εργασιών όπου είναι δυνατόν, τήρηση του χρόνου απασχόλησης και προσέλευση στα γραφεία μας κατόπιν ραντεβού.

6.    Προσοχή στην π α ρ α π λ η ρ ο φ ό ρ η σ η! Προτιμότερο είναι να ενημερωνόμαστε και να παρακολουθούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια από επίσημα κανάλια γνώσης, από τους φορείς μας, με πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

7. Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, Νομικής Προστασίας, Επισφαλών Απαιτήσεων

 Επιπλέον επισήμανα ότι η αποτελεσματικότητα των δράσεων του Συλλόγου οφείλεται κατά βάση στην ενεργοποίηση των μελών του!

 

Δείτε το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=TFkbuWGfawQ

 

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.