fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ "ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ" ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ "ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ" ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Κοινοποιήθηκε στον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών υπόμνημα σχετικό με τους χειρισμούς του μη επιστρεπτέου τμήματος της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Ενόψει της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων Φ.Π. και Ν.Π., είναι αξιοσημείωτες οι παρατηρήσεις των συντακτών του - συναδέλφων μας - από την άποψη των λογιστικών και φορολογικών χειρισμών του θέματος και εγείρονται, όπως προκύπτει, σοβαρότατα θέματα και ως προς το εύρος και ως προς τον χρόνο δήλωσης, που πιθανόν έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το πνεύμα του απόλυτα και καθολικά αφορολόγητου που προσέφερε ο αρχικός νομοθέτης.

 


Αρχεία:

1. ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

2. ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΕ ΟΕΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε προς ενημέρωση των μελών σας,  υπόμνημα σχετικό με την επιστρεπτέα προκαταβολή, που αποστείλαμε στην ΚΔ και τα υπόλοιπα ΠΤ του ΟΕΕ την 6/5/2022.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Νίνος
Πρόεδρος του 16ου ΠΤ Ιονίων Νήσων του ΟΕΕ
16ο ΠΤ-Κέρκυρα
Τηλ. 2661041148
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Για τον ΛΣΑ

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.