fbpx
Skip to main content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΤΥΠΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: «ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η MYDATA ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ»

logo με γράμματα χωρίς φόντο 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΤΥΠΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Λ/Φ
ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

«ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η MYDATA
ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ»

Συνάδελφοι,

Με δεδομένη την  υπάρχουσα κατάσταση, σχετικά με τα  προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την "παραγωγική" λειτουργία  της myDATA, ο ΛΣΑ  προσκαλεί το σύνολο των συναδέλφων μέσω και των εκπροσώπων των Φορέων του Κλάδου των Οικονομολόγων Λογιστών - Φοροτεχνικών σε μία κοινή, άτυπη διαδικτυακή συνάντηση, χωρίς αποκλεισμούς, με στόχο να εκτιμηθεί η κατάσταση στην παρούσα συγκυρία αλλά και να αποφασιστεί η προώθηση άμεσων κοινών πρακτικών λύσεων μέσω των Θεσμικών Οργάνων του Κλάδου, αφενός για απεμπλοκή και εξομάλυνση της κατάστασης και αφετέρου για την προστασία του επαγγέλματός μας και της ανάπτυξής του.

 Σημειώνεται ότι η ως άνω πρωτοβουλία του ΛΣΑ δεν υποκαθιστά κανέναν Φορέα.

Η ως άνω συνάντηση προγραμματίζεται για την 08/06/2022, ώρα 18:00 και θα μεταδοθεί live προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

 Για την ομαλή διοργάνωση είναι απαραίτητη η έγκαιρη επικοινωνία των ενδιαφερόμενων με τον ΛΣΑ, μέχρι 06/06/2022, προκειμένου να αποσταλούν τα στοιχεία για τη συμμετοχή στη συλλογική εκδήλωση.

Κρίνεται αναγκαία η ενεργή συμμετοχή όλων των Λ/Φ στις εξελίξεις και καλούμε όλους τους συναδέλφους όπως αποστείλουν τις προτάσεις τους στο e-mail των Φορέων που ανήκουν ή του ΛΣΑ,  μέχρι και 06/06/2022 για να παρουσιαστούν στη συζήτηση.

Τηλ.: 2105138289, 2105157310

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα, 01 Ιουνίου  2022

Για τον Λ.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος

Πόλυγγερ Μιχάλης

Η Αντιπρόεδρος

Χατζηαγγελίδη Μαρία

Ο Γεν. Γραμματέας

Βάλβης Μάρκος

Ο Ταμίας & Γ.Δ.

Κετσετζής Θεοχάρης

Το Μέλος

Μπουλούκος Χρήστος

Ο Γ.Δ.

Τσορμπατζόγλου Κωνσταντίνος

 

 

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.