fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ Λ/Φ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ Λ/Φ
ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

 Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη ανοικτή Πανελλαδική ενωτική άτυπη διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 08/09/2022 και ώρα 18:00.

Υπενθυμίζουμε ότι :

το θέμα της συνάντησης θα αφορά αποκλειστικά αποφασιστικές ενέργειες - μεταξύ των οποίων και νομικού περιεχομένου - που πρέπει να γίνουν άμεσα από τον Κλάδο απέναντι στην Πολιτεία για την οργάνωση και θωράκισή του, καθώς και δράσεις για την ουσιαστική συνέργεια με τους Φορείς της Αγοράς.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, τόσο οι ενέργειες αυτές, όσο και οι συμμετέχοντες Φορείς δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν οποιονδήποτε υφιστάμενο Φορέα.

Ευπρόσδεκτοι είναι Φορείς, αλλά και μεμονωμένοι συνάδελφοι οι οποίοι, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή αναγράφοντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Λ.Σ.Α.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι 07/09/2022.

 05/09/2022

Οι Σύλλογοι

  • ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-Π.Ε.Φ.Ε.
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΗΡΑΣ

 

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.