fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε.Ε.Α.-Λ.Σ.Α.

logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Ε.Ε.Α. - Λ.Σ.Α.

δ.τ. μνημόνιο συνεργασίας ΕΕΑ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, στα πλαίσια της εκπλήρωσης των σκοπών του, που διαχρονικά από ίδρυσης του μέχρι και σήμερα δεν είναι άλλοι από την κατοχύρωση και αναβάθμιση σε όλα τα πεδία του επαγγέλματος του Οικονομολόγου Λογιστή – Φοροτεχνικού και προσπαθώντας να επιτύχει στρατηγικές συμμαχίες με τον χώρο της Αγοράς και των μαχόμενων επιχειρήσεων - ειδικά στην διανυόμενη και επικρατούσα δυσμενή συγκυρία - υπέγραψε την Τετάρτη 23/11/2022 στην αίθουσα του Ε.Ε.Α. Μνημόνιο Διαρκούς και Ανοιχτής Πολυεπίπεδης Συνεργασίας με έναν από τους πρωτοπόρους Φορείς της ανάπτυξης και προστασίας της υγιούς επιχειρηματικότητας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η συνεργασία αυτή, όπως δήλωσαν οι δύο Πρόεδροι των Φορέων κκ.Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και Μιχάλης Πόλυγγερ, θα επεκταθεί σε όλα τα δυνατά επίπεδα αλληλεπιδρώντας και στοχεύοντας αφενός μεν στην αναβάθμιση του ρόλου του Λογιστή – Φοροτεχνικού ως συμβούλου και της θέσης που του αξίζει, αφετέρου δε στην ενημέρωση, βοήθεια και αρωγή στην επιχείρηση και ειδικά στην μικρομεσαία, η οποία έχει την ανάγκη να ευημερήσει προς το συμφέρον της Εθνικής οικονομίας και της χώρας.

video: https://youtu.be/sk3nLKtNKYQ

Για τον Λ.Σ.Α.,

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

 

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.