fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Λ.Σ.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Λ.Σ.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

Τα στελέχη του Λ.Σ.Α. ενημέρωσαν στις 25/11/2022 τις επιχειρήσεις για τις υποχρεώσεις τους βάσει των νέων διατάξεων σε θέματα myDATA, Ψηφιακή κάρτα εργασίας, Γ.ΕΜ.Η., για τα ωφελήματα μετασχηματισμών, αλλά και για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν προκειμένου να προστατευτούν από πρόστιμα και κυρώσεις κατά τους νέους φορολογικούς ελέγχους.

Η ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, όπου και παρευρέθηκε η Δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία κατά τον χαιρετισμό, δήλωσε την αμέριστη στήριξή της στους επιχειρηματίες.

Ο Βασίλης Τζέμος, Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Λ.Σ.Α. ενημέρωσε για τους στόχους, τις δράσεις αλλά και την ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου με στους Φορείς, τα Επιμελητήρια και τα παραγωγικά Υπουργεία.

Ο Χαράλαμπος Διβάρης, Γραμματέας της Ελεγκτικής Επιτροπής του Λ.Σ.Α. ανέφερε τα ωφελήματα μετασχηματισμών των επιχειρήσεων αλλά και τις υποχρεώσεις τους προς το Γ.Ε.ΜΗ.

Ο Μιχάλης Πόλυγγερ, Πρόεδρος του Λ.Σ.Α. ενημέρωσε για τις υποχρεώσεις των επιχειρηματιών σε myDATA και E-SEND

Ο Θεοχάρης Κετσετζής, Γενικός Διευθυντής και Ταμίας του Λ.Σ.Α.αναφέρθηκε στους νέους φορολογικούς ελέγχους των επιχειρήσεων.

Η Μαρία Χατζηαγγελίδη, Αντιπρόεδρος Λ.Σ.Α., ενημέρωσε για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, τονίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις για την μη προσαρμογή των επιχειρήσεων.

Στο τέλος κάθε ενότητας, η ομάδα του Λ.Σ.Α. ήταν στη διάθεση των συμμετεχόντων για ερωτήματα και διευκρινίσεις.

Για φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην προστασία των επιχειρήσεων και την ορθή λειτουργία τους με βάση την εκάστοτε νομοθεσία, ο Λ.Σ.Α. θα πραγματοποιήσει στο μέλλον αντίστοιχες εκδηλώσεις, με στόχο τη βέλτιστη ενημέρωσή τους, αλλά και την στήριξη των συναδέλφων μας!

Για τον Λ.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.