fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών Λογιστών - Φοροτεχνικών

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι όπως επικοινωνήσουν με τον ΛΣΑ

 

Συνάδελφοι,

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι κατόπιν ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, κάποιοι συνάδελφοί μας έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση, ως υπόχρεοι του Ν.4557/18, δέσμευσης των τραπεζικών τους λογαριασμών!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κανονισμός της ΑΑΔΕ, που αφορά το κανονιστικό πλαίσιο του δικού μας επαγγέλματος, δεν έχει ακόμη εκδοθεί.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι συνάδελφοι έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα, όπως άμεσα επικοινωνήσουν με τον Λ.Σ.Α.: 2105138289, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Πόλυγγερ

Τηλ. 2105138289, 2105157310

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε το υπόμνημα του ΛΣΑ σχετικά με τον Κανονισμό για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ν. 4557/2018). Ενημερωθείτε εδώ

Ο συνεργάτης μας, δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω, μας ενημέρωσε για την προβληματική νομοθεσία. Ενημερωθείτε εδώ:

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.