fbpx
Skip to main content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών σας καλεί στην 6η Τακτική Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση των μελών του στις 31 Αυγούστου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου μας, Σαρπηδόνος 22, Αθήνα.

Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου μας, Σαρπηδόνος 22, Αθήνα. Αν δεν υπάρξει απαρτία και κατά τη δεύτερη σύγκληση η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί 14 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη μετά την διεξαγωγή σεμιναρίου σχετικό με εργατικά και ασφαλιστικά θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

1. Διοικητικός Απολογισμός.

2. Οικονομικός Απολογισμός.

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Εκλογή νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

6. Πιστοποίηση Λογιστή.

7. Διάφορα επείγοντα θέματα του Συλλόγου και του λογιστικού επαγγέλματος.

 

Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων για τα όργανα του Συλλόγου πρέπει να κατατεθούν προς το Δ.Σ. του Συλλόγου μέχρι και τις 29 Αυγούστου 2011.

  • Ταχυδρομικώς : Σαρπηδόνος 22,104 42 ,Αθήνα ,
  • μέσω φαξ : 210 51.32.661,
  • με e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι: Για την συμμετοχή τους στην διαδικασία και τις ψηφοφορίες, πρέπει να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις.

 Αθήνα ,03 Αυγούστου 2011

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΛΥΓΓΕΡ ΜΙΧΑΗΛ                          ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.