fbpx
Skip to main content

Επιστολή προς Υ.Ο.Ο.

Επιστολή Λ.Σ.Α. προς Υ.Ο.Ο. 26 Φεβρουαρίου 2007

 

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2007

 

Προς: Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών
Υπ’ όψιν : Υπουργού κ. Γεωργίου Αλογοσκούφη
Υφυπουργού κ. Μπέζα Αντώνη
Κοινοποίηση : Γεν. Διευθυντή Φορολογίας
Διευθυντή Φορολογίας Εισοδήματος

 

Θέμα : « Παράταση προθεσμιών υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων»

Αγαπητοί κύριοι , οι συνάδελφοι Λογιστές-Φοροτεχνικοί , λόγω της καθυστερημένης παραλαβής των βεβαιώσεων από το Τ.Ε.Β.Ε., τις ασφαλιστικές εταιρείες και των φορολογικών εντύπων από το TAXIS δεν έχουν στη διάθεση τους τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται προκείμενου να συμπληρώσουν τις φορολογικές δηλώσεις των πελατών τους. Επιπλέον το περιορισμένο χρονικό περιθώριο που έχει καθορίσει το Υπουργείο Οικονομικών, για την υποβολή τους, από 01/03/2007,καθιστά ακόμα δυσκολότερο το έργο τους ,για αυτό παρακαλούμε θερμά να προβείτε άμεσα σε παράταση των προθεσμιών ,σε εύλογο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα κατά 15 ημέρες , οπότε και να υποβληθούν οι δηλώσεις.
         Επιπροσθέτως παρακαλούμε και για την παράταση των Δηλώσεων Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (ΦΜΑΠ) για τα νομικά πρόσωπα , δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο τρόπος υπολογισμού των αξιών και οι συντελεστές φόρου.

 

Με εκτίμηση
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΓΓΕΡ                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ

 

 
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.