fbpx
Skip to main content

ΒΙΒΛΙΟ: "ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ Φ.Π.Α."

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, αρωγός της καθημερινής προσπάθειας για επίλυση επαγγελματικών θεμάτων που προκύπτουν του Λογιστή, επέλεξε και προτείνει για ενημέρωση θεμάτων που αναφέρονται στο ΦΠΑ το βιβλίο ‘’ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΠΑ 2012’’ που έχει σκοπό να βοηθήσει τον επαγγελματία λογιστή - φοροτέχνη που αναζητά σωστή ενημέρωση.

Η δομή του βιβλίου χωρίζεται σε τέσσερα μέρη
 
1. ΦΠΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, γίνεται ανάλυση των άρθρων του Ν.2859/2010 σε ότι αφορά τα ζητήματα που αφορούν τις οικοδομές. Παρατίθενται παραδείγματα προκειμένου να βοηθηθεί ο αναγνώστης για την καλύτερη κατανόηση του θέματος.
2. Στο δεύτερο θέμα γίνεται ανάλυση των ενδοκοινοτικών παραδόσεων -αποκτήσεων καθώς και τριγωνικών συναλλαγών. Παρατίθενται πολλά παραδείγματα.
3. Ειδικά ζητήματα ΦΠΑ. Σε αυτό το μέρος του βιβλίου, η συγγραφική ομάδα ASTBOOKS επέλεξε και ανέλυσε τα συνηθέστερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι λογιστές-φοροτεχνικοί στην επαγγελματική τους καθημερινότητα.
4. Το τέταρτο θέμα είναι η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ του ΦΠΑ και οι εγγραφές σε βιβλία Β΄ και Γ΄ κατηγορίας βιβλίων του ΚΒΣ (πλήρης ανάπτυξη-παραδείγματα)
5. Οδηγίες και ανάλυση ανά κωδικό για την συμπλήρωση όλων των εντύπων που αφορούν το ΦΠΑ καθώς και των εντύπων INTRASTAT και VIES.
 
Το ευρετήριο του βιβλίου είναι διπλό:
 
α) Κατά θεματική ενότητα και
β) Κατά απόλυτη αλφαβητική σειρά προς διευκόλυνση του αναγνώστη
 
Στο βιβλίο θα βρείτε πολλούς κατατοπιστικούς πίνακες.

ΣΕΛΙΔΕΣ 1085

Για τα μέλη του Συλλόγου ισχύει η έκπτωση 10% στην αρχική τιμή πώλησης.

Για τη φόρμα παραγγελίας του βιβλίου πατήστε εδώ.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.