fbpx
Skip to main content

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 06.06.2013

ΘΕΜΑ: «ΔΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»


Κύριοι,


Μετά από αίτημα συναδέλφων επικοινωνούμε μαζί σας, προκειμένου να μας ενημερώσετε για το θέμα που έχει προκύψει με την ΔΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και συγκεκριμένα με το τμήμα Εσόδων.
Όπως πληροφορηθήκαμε από τους υπαλλήλους της εν λόγω ΔΟΥ, η  λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, στον συγκεκριμένο χώρο που λειτουργούσε έως την Τρίτη 4/6/2013 επί της οδού Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32 στο Μαρούσι, σταμάτησε την Τετάρτη το πρωί 5/6/2013.
Το τμήμα εσόδων της ΔΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ έχει σε εκκρεμότητα επιστροφές χρημάτων που δικαιούνται βεβαιωμένα κάποιες επιχειρήσεις από τον Μάρτιο του 2013 σύμφωνα με αναφορές συναδέλφων και οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν μπορούν να δώσουν καμία συγκεκριμένη απάντηση για την πορεία και την διαδικασία της επιστροφής χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων εταιρειών. Ούτε να απαντήσουν στο ερώτημα εάν τα ποσά επιστροφής που δικαιούνται οι εταιρείες θα μπορούσαν να συμψηφιστούν με το ποσό του φόρου που θα πρέπει να καταβάλουν για τον κύκλο εργασιών τους το οικονομικό έτος 2013.
Αναμένουμε την απάντησή σας.
 


Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.