fbpx
Skip to main content

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Λ.Σ.Α. ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΦΟΡ. ΔΗΛΩΣΕΩΝ Φ.Π.

Θέμα: «ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Φ.Π. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Φ.Π.Α. ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ»

Κύριοι,


Η παρούσα επιστολή δεν αποτελεί μια ακόμη επιστολή διαμαρτυρίας, αλλά ύστατη προσπάθεια να βρεθεί μια εφικτή λύση στην απρόσκοπτη υποβολή των φορολογικών δηλώσεων χωρίς την δημιουργία δημοσιονομικών προβλημάτων για τη χώρα.

Στις προθεσμίες που έχουν ήδη δοθεί, μη έχοντας ληφθεί υπόψη το πεντάμηνο διαθέσιμο διάστημα με βάση τον ΚΦΕ, από το άνοιγμα της εφαρμογής μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των φορολογικών δηλώσεων, ήρθαν να προστεθούν και τα προβλήματα που οφείλονται αφενός στην καθυστέρηση ενεργοποίησης των εφαρμογών στο taxisnet, αφετέρου δέ στις πολύωρες διακοπές και δυσλειτουργίες των εφαρμογών αυτών. Λογικά φθάσαμε στο σημερινό σημείο (σημείο μηδέν) και τολμούμε να ισχυριστούμε ως άμεσα εμπλεκόμενοι στα γεγονότα ότι μοναδικοί άμοιροι ευθυνών είναι με σιγουριά οι φοροτεχνικοί και ασφαλώς οι φορολογούμενοι.
Μετά λόγου γνώσης σε περίπτωση που δεν δοθεί εύλογη παράταση, σας γνωστοποιούμε ότι οι δηλώσεις δε θα υποβληθούν. Και αυτό δεν αποτελεί απειλή, αλλά παράθεση της πραγματικότητας.
 Ζητάμε να παραταθεί η καταληκτική ημερομηνία των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2013 για όλους τους Α.Φ.Μ. καθώς και την επαναφορά της ημερομηνίας της υποβολής των δηλώσεων Φ.Π.Α. στις 26 εκάστου μήνα ή τριμήνου.

Τελούμε σε αναμονή της άμεσης απάντησής σας.

Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.