fbpx
Skip to main content

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Λ.Σ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2014

«Προσεχείς κινήσεις του Λ.Σ.Α.»


Μετά τη συνάντηση λογιστών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17/02/2014 από τον Λ.Σ.Α., θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τις προσεχείς κινήσεις μας, πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν με τους συναδέλφους.

 

  • Τιμές αναφοράς στο λογιστικό κλάδο για τις λογιστικές υπηρεσίες.

Ο Λ.Σ.Α. θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με νομικό σύμβουλο, προκειμένου να καθιερωθούν τιμές αναφοράς και στον κλάδο μας.

  • Παραπλανητικές διαφημίσεις διαφόρων λογιστικών γραφείων.

Ο Λ.Σ.Α. θα δέχεται καταγγελίες για παραπλανητικές διαφημίσεις διαφόρων λογιστικών γραφείων, που είναι ενάντια στον Κώδικα Δεοντολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

  • Προσφορά ασφαλιστικής εταιρίας AIG για τα μέλη του Λ.Σ.Α..

Θα ενημερώσουμε για την προσφορά της ασφαλιστικής εταιρίας που αφορά την κάλυψη επαγγελματικής αστικής ευθύνης και θα αναμένουμε οποιοδήποτε αίτημα ή διευκρίνιση προκειμένου να το προωθήσουμε και να απαντηθεί από την ασφαλιστική εταιρία.

  • Νέο Φορολογικό καθεστώς.

Θα ανακοινώσουμε άμεσα προτάσεις για τη θέσπιση νέου φορολογικού καθεστώτος για φυσικά και νομικά πρόσωπα, για τις οποίες θα θέλαμε την άποψη συναδέλφων.

  • Ύπαρξη μίας επιστημονικής ένωσης-συλλόγου.

Είμαστε απολύτως σύμφωνοι με την ύπαρξη ΜΙΑΣ επιστημονικής ένωσης.

Ο Λ.Σ.Α. θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια τόσο για τον αποτελεσματικό διάλογο με τις αρμόδιες αρχές όσο και για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των συναδέλφων.

 

Με τιμή,
Το Δ.Σ.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.