fbpx
Skip to main content

ΠΡΟΣΦΥΓΗ Λ.Σ.Α. ΣΤΟ ΣτΕ: Αντίγραφο Ειδοποίησης Ασφ. Εισφορών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  Αντίγραφο Ειδοποίησης Ασφ. Εισφορών

Συνάδελφοι,

 

Σε συνέχεια της από 23/02/2017 ανακοίνωσης του Λ.Σ.Α., με την οποία σας γνωστοποιούμε την άσκηση προσφυγής στο ΣτΕ για ακύρωση των διατάξεων του Ν. 4387/2016, σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη τεκμηρίωση της προσφυγής παρακαλούμε όπως οι συνάδελφοι αποστείλουν το ταχύτερο δυνατό στον Λ.Σ.Α. (μέχρι Παρασκευή 10/03/2017) αντίγραφο της ειδοποίησης πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών που να καλύπτει τις παρακάτω περιπτώσεις:

1)      Εισόδημα έτους 2015 να είναι μεγαλύτερο του προβλεπόμενου εισοδήματος του 2016 και ως εκ τούτου, το καταβαλλόμενο ασφάλιστρο να είναι μεγαλύτερο από αυτό που αναλογεί για το 2016.

2)      Από το συνολικό εισόδημα έτους 2016, αφαιρουμένων των φόρων και τελών καθώς και των ασφαλιστικών εισφορών, να απομένει μικρό εισόδημα.

Αποστολή στο φαξ: 210 5138289

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Λ.Σ.Α.:210 5138289.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.