fbpx
Skip to main content

Νομική Προστασία Μισθωτών Λογιστών

Νομική Προστασία

Μισθωτών Λογιστών

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ!


 

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, ενόψει των εξελίξεων και της άμεσης ανάγκης παροχής Νομικής Προστασίας στα μέλη του,  έχει εξασφαλίσει την ένταξη των μελών του - Μισθωτών Λογιστών, στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο για την Νομική Προστασία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέσω της ARAG.


 

Η Νομική Προστασία Μισθωτών Λογιστών - Ιδιωτικών Υπαλλήλων:

 

✓ Παρέχεται για την επαγγελματική δραστηριότητα των Λογιστών και με την ιδιότητα ως Υπαλλήλου με εξαρτημένη σχέση εργασίας.

✓ Επεκτείνεται σε υπηρεσίες ή εξώδικη ή δικαστική ικανοποίηση αξιώσεων στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια για εργασιακές διαφορές που σχετίζονται με απόσπαση, μετάθεση, μετάταξη κρίσεις κ.λπ.,  βλαπτικές μεταβολές, απολογίες – Ε.Δ.Ε. μ αναφορές υπηρεσιακές και μη, παρακράτηση μισθού, διαφορές με το ταμείο ασφάλισης κ.λπ.

✓ Παρέχεται για υποβολή μήνυσης στις περιπτώσεις χειροδικίας, εξύβρισης και ψευδούς καταμήνυσης (μελέτη στοιχείων /δικογραφίας, σύνταξη και υποβολή μήνυσης και παράσταση πολιτικής αγωγής) .

✓ Παρέχεται για την υπεράσπιση ενώπιων ποινικών και πειθαρχικών συμβουλίων για κατηγορίες που αναφέρονται σε εξ' αμελείας ή από ενδεχόμενο δόλο ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας.

✓ Παρέχει νομικές συμβουλές που συνδέονται με τις καλύψεις.


 

Σχετικά με την Νομική μας Προστασία απέναντι στον Ν. 4557/2018 Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος:

και για τις καλύψεις του προγράμματος, ενημερώνουν τα μέλη μας οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ΛΣΑ, 

🔹Κλειδωνάρης Παναγιώτης, Περιφερειακός Διευθυντή Β. Ελλάδος ARAG SE,

🔹Μπάλλας Βασίλειος, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας - Τμήματος Ζημιών ARAG SE

🔹 Ζάτσε Μαρία, Insurance Agent ZATSE Insurance, αποκλειστική συνεργάτης του ΛΣΑ:

 

Η ZATSE Insurance, εγγεγραμμένη στα μητρώα Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με αριθμό Ειδικού Μητρώου 301910, αποκλειστική συνεργάτης του Λ.Σ.Α., καταρτισμένη στα θέματα και ζητήματα του επαγγέλματός μας, παρέχει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με σκοπό την πληρέστερη δυνατή προστασία των Λογιστών-Φοροτεχνικών.

Θέλω να προστατευτώ!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.