Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κυριακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος

Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Απασχολείται από το 2000 ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Αυγείτας Δημήτριος, Αντιπρόεδρος

Απόφοιτος της Α.Β.Σ. της Θεσσαλονίκης. Από το 1985 έως το 1992 εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα και από το 1992 απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Πολίτου Μαρίνα, Γεν. Γραμματέας

Απόφοιτη της Α. Β. Σ. του Πειραιά. Από το 1988 ως το 1990 εργάστηκε ως βοηθός λογιστή και από το 1991 έως και σήμερα ως Οικονομική Σύμβουλος σε ιδιωτικές εταιρείες.

Μπαλτάς Ηλίας, Ταμίας

Δραστηριοποιείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας  και τελεί Ταμίας του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών από το 1999.

Αναστασάκη Αλεξάνδρα, Μέλος

Απόφοιτη της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. της Αθήνας και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας τα τελευταία 20 χρόνια.

 

ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Πόλυγγερ Μιχαήλ, Γεν. Διευθυντής

Απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ . Έχει εργαστεί σε μια σειρά από εταιρείες για πέντε χρόνια και τα τελευταία είκοσι χρόνια απασχολείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Αποτελεί μέλος πρωτοβάθμιων ενώσεων της Αθήνας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από το 1999 έως και το 2011 διετέλεσε Πρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών και αμέσως μετά επιλέχθηκε για Γενικός Διευθυντής του συλλόγου.

Φιλιππούσης Γεώργιος, Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής

Απόφοιτος της Α.Β.Σ.Π.. Εργάστηκε ως μισθωτός στο συγκρότημα Σκαλιστήρι επί 17 έτη και από το 1993 έως σήμερα δραστηριοποιείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

 

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ