ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Παρουσία του Λ.Σ.Α. στην συνάντηση της Α.Α.Δ.Ε. για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων

0
0
0
s2smodern

08 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Λ.Σ.Α. στην συνάντηση της Α.Α.Δ.Ε.  για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων

Ο Λ.Σ.Α. παρευρέθηκε στην παρουσίαση των νέων ηλεκτρονικών εφαρμογών της Α.Α.Δ.Ε. για τις επικείμενες αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων, δηλώσεων τόκων, μερισμάτων, καθώς και Φ.Μ.Υ. και φόρου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Στην συζήτηση που ακολούθησε ανταλλάχθηκαν εκατέρωθεν απόψεις του Διοικητή από τη μια και των λογιστών από την άλλη και ανακοινώθηκε η δέσμευση της Α.Α.Δ.Ε. να διορθώσει τα κακώς κείμενα πριν την είσοδο της εφαρμογής στο σύστημα.

Να σημειώσουμε ότι στην συνάντηση παρευρέθηκαν και εταιρίες πληροφορικής και παραγωγής λογιστικών και φορολογικών προγραμμάτων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αναμένουμε την οριστικοποίηση με την έκδοση οδηγιών και την πιλοτική εφαρμογή για να προβούμε σε αναλυτικές ανακοινώσεις.

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.