fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

logo με γράμματα χωρίς φόντο

 

Κοινοποίηση:

  • ΑΑΔΕ
  • Σε όλες τις Δ.Ο.Υ.

19/05/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Ο Λ.Σ.Α. και οι Φορείς του Κλάδου, διαχρονικά και με μεγάλη ένταση, προβάλλουν τα ζητήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα του επαγγελματία Λ/Φ, επισημαίνουν τις αβλεψίες και προωθούν προτάσεις και λύσεις προς την Πολιτεία ώστε να διορθωθεί η υφιστάμενη κατάσταση.

Το αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών ενίοτε είναι θετικό και δυστυχώς μερικές άλλες φορές είναι αρνητικό.

Όμως, κάθε φορά, θαρραλέα και έντονα, πρέπει να προβάλλονται εξίσου και οι προσπάθειες - έστω μεμονωμένες - και οι θετικές αντιδράσεις των "συναδέλφων της άλλης όχθης" - των κρατικών υπαλλήλων - φορολογικών και μη υπηρεσιών - όταν αυτές εξυπηρετούν τον συνάδελφο και κατ' επέκταση και τον πολίτη - επιχείρηση.

Από τα μικρά επιτυγχάνονται τα μεγάλα και θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στις προσπάθειες αυτές, διότι ο στόχος της καλυτέρευσης των συνθηκών της δουλειάς αυτής πρέπει να είναι κοινός.

Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, στους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. Αγ. Αναργύρων για την ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση συναδέλφου μας, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε.

Τέτοιες συμπεριφορές μας δίνουν κάποιο κουράγιο και θα είμαστε εδώ για να τις αναδεικνύουμε μία προς μία.

Εκ της γραμματείας

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.