ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

0
0
0
s2smodern

logo με γράμματα χωρίς φόντο

 

Κοινοποίηση:

  • ΑΑΔΕ
  • Σε όλες τις Δ.Ο.Υ.

19/05/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Ο Λ.Σ.Α. και οι Φορείς του Κλάδου, διαχρονικά και με μεγάλη ένταση, προβάλλουν τα ζητήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα του επαγγελματία Λ/Φ, επισημαίνουν τις αβλεψίες και προωθούν προτάσεις και λύσεις προς την Πολιτεία ώστε να διορθωθεί η υφιστάμενη κατάσταση.

Το αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών ενίοτε είναι θετικό και δυστυχώς μερικές άλλες φορές είναι αρνητικό.

Όμως, κάθε φορά, θαρραλέα και έντονα, πρέπει να προβάλλονται εξίσου και οι προσπάθειες - έστω μεμονωμένες - και οι θετικές αντιδράσεις των "συναδέλφων της άλλης όχθης" - των κρατικών υπαλλήλων - φορολογικών και μη υπηρεσιών - όταν αυτές εξυπηρετούν τον συνάδελφο και κατ' επέκταση και τον πολίτη - επιχείρηση.

Από τα μικρά επιτυγχάνονται τα μεγάλα και θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στις προσπάθειες αυτές, διότι ο στόχος της καλυτέρευσης των συνθηκών της δουλειάς αυτής πρέπει να είναι κοινός.

Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, στους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. Αγ. Αναργύρων για την ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση συναδέλφου μας, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε.

Τέτοιες συμπεριφορές μας δίνουν κάποιο κουράγιο και θα είμαστε εδώ για να τις αναδεικνύουμε μία προς μία.

Εκ της γραμματείας

 

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.