ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ Λ/Φ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ Λ/Φ

Συνάδελφοι,

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μετά από τον εμπαιγμό που υπέστη ο Κλάδος από την Πολιτεία κατά την ολοκλήρωση της πιο δύσκολης φάσης της πιο σκληρής ιστορικά επαγγελματικής περιόδου και κατόπιν πληθώρας αιτημάτων εκπροσώπων και μεμονωμένων συναδέλφων, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ανοικτή Πανελλαδική ενωτική άτυπη διαδικτυακή συνάντηση των Συλλόγων που συμμετείχαν και συνυπέγραψαν στις προηγούμενες δύο συναντήσεις και όσων άλλων επίσης θελήσουν να συμπαραταχθούν, καθώς και μεμονωμένων συναδέλφων.

Το θέμα της συνάντησης θα είναι οι αποφασιστικές ενέργειες - μεταξύ των οποίων και νομικού περιεχομένου - που πρέπει να γίνουν άμεσα από τον Κλάδο απέναντι στην Πολιτεία για την οργάνωση και θωράκισή του, καθώς και δράσεις για την ουσιαστική συνέργεια με τους Φορείς της Αγοράς.

Θα ειδοποιηθείτε με σχετικές ανακοινώσεις και ηλεκτρονικό μήνυμα.

01/09/2022

Το Δ.Σ.