fbpx
Skip to main content

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΛΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΔΑΦΝΗΣ

Ο ΛΣΑ πραγματοποίησε σεμινάριο στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δάφνης στις 22/02/2023!

Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος, κ.κ. Μιχάλης Πόλυγγερ και Μαρία Χατζηαγγελίδη ενημέρωσαν τους μαθητές για τη διαδικασία ασκήσεως επαγγέλματος, για το πλαίσιο εργασιών, αλλά και για την ανάγκη εγγραφής τους σε σύλλογο, μόλις ξεκινήσουν την εργασία τους.

Στη συνέχεια εξήγησαν στους μαθητές τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκαν τα Ηλεκτρονικά Βιβλία - myDATA, αναφέροντας το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η εξέλιξη του εγχειρήματος και παρουσίασαν μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ τους τρόπους διαβίβασης των παραστατικών, επεξηγώντας τους όρους «σύνοψη», «διαβίβαση», «κανάλια», κ.λπ.

Οι ερωτήσεις των μαθητών ήταν εξαιρετικά στοχευμένες και απέδειξαν τη θέληση για ενεργή συμμετοχή και την προσπάθειά τους για ολοκληρωμένη κατανόηση!
Οι εκπρόσωποι του ΛΣΑ μοίρασαν βιβλία στους μαθητές!

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή Παπιγκιώτη Λεωνίδα και την καθηγήτρια Χριστοπούλου Αγγελική και είμαστε πάντα στη διάθεσή τους για επόμενη εκπαιδευτική συνάντηση!

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.