fbpx
Skip to main content

Ασφάλεια Πιστώσεων

Ασφάλεια Πιστώσεων

O Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών στα πλαίσια της πρόληψης και της προστασίας των επιχειρήσεων

από οικονομικούς κινδύνους αλλά και για την εξασφάλιση των ταμειακών ροών και της άμεσης ανάπτυξής τους συστήνει

εξειδικευμένο πακέτο κάλυψης

Ασφάλισης επί πιστώσει πωλήσεων και υπηρεσιών

μέσω των πλέον αξιόπιστων Ασφαλιστικών Εταιρειών της Ελληνικής Αγοράς!


Η Ασφάλιση Πιστώσεων προστατεύει τις επιχειρήσεις από τη μη πληρωμή των εμπορικών απαιτήσεων με τα παρακάτω οφέλη:

  1. Εξασφάλιση ταμειακών ροών.

Προστατεύεται το κεφάλαιο, διατηρούνται οι ταμειακές ροές, βελτιώνονται η εξυπηρέτηση και οι αποπληρωμές των δανείων και τα κέρδη είναι ασφαλή από την αθέτηση πληρωμής.

  1. Επέκταση σε νέες αγορές.

Η προστασία που παρέχει η ασφάλιση πιστώσεων επιτρέπει σε μια εταιρεία να αναπτύξει τους υφιστάμενους πελάτες της με ασφάλεια και να αναζητήσει νέους. Ειδικά για τις εξαγωγές, ενισχύει την επέκταση σε νέες αγορές λόγω της γνώσης της αγοράς, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ευελιξία στους όρους πίστωσης.

  1. Αύξηση νέων εργασιών - αντιστάθμιση κόστους ασφάλισης.

Tο πιο κοινό όφελος που λαμβάνουν οι εταιρείες επενδύοντας στην Ασφάλιση Πιστώσεων είναι ότι τις βοηθά να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα κέρδη τους χωρίς πρόσθετο κίνδυνο. Με αυτόν τον τρόπο ένα συμβόλαιο ασφάλισης πιστώσεων μπορεί συνήθως να αντισταθμίσει το δικό του κόστος πολλές φορές, ακόμα κι αν ο κάτοχος της ασφάλισης δεν υποβάλει ποτέ αίτημα αποζημίωσης ή όπως εφαρμόζουν οι περισσότερες ασφαλισμένες επιχειρήσεις μετακυλώντας το κόστος στη πώληση.

  1. Οικονομικές πληροφορίες

Η παροχή τακτικής ενημέρωσης για την οικονομική κατάσταση των εταιρειών / πελατών συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους για επιχειρηματική πληροφόρηση, στην ενίσχυση του πιστωτικού ελέγχου και συνεπώς στην ορθολογικότερη εμπορική απόφαση.

  1. Καλύτεροι όροι χρηματοδότησης

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνήθως δανείζουν περισσότερα κεφάλαια έναντι ασφαλισμένων απαιτήσεων, μειώνοντας παράλληλα το κόστος χρηματοδότησης.

  1. Προστασία από τη μη πληρωμή

Και τέλος, σε περίπτωση που συμβεί ένα απρόβλεπτο γεγονός μη πληρωμής, ο ασφαλιστικός φορέας αποζημιώνει την ασφαλισμένη εταιρεία μέσω της διαδικασίας αποζημίωσης σε ποσοστό έως 90 %, συνεχίζοντας παράλληλα όλες τις ενέργειες επανάκτησης της συνολικής οφειλής που δεν πληρώθηκε στην ώρα της.


Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών έχει εξασφαλίσει τις παραπάνω υπηρεσίες μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με τη Zatse Insurance.
Η Zatse Insurance, καταρτισμένη στα ζητήματα του Οικονομολογικού επαγγέλματος, παρέχει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης, με σκοπό την πρόληψη και την προστασία από οικονομικούς κινδύνους,

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.