ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΣΑ

s2smodern

Εν όψει των καταιγιστικών αλλαγών που επέρχονται σχετικά με την άσκηση του επαγγέλματος του λογιστή – φοροτέχνη, όπως η απελευθέρωση του επαγγέλματος, η εκχώρηση του ελεγκτικού έργου ακόμη και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Δημόσιο στον Ιδιωτικό Τομέα, καθώς και η συνεχιζόμενη κρίση που μαστίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών:

• Ο ΛΣΑ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία επαφών με εργοδοτικές και επιχειρηματικές οργανώσεις και επιμελητήρια (ΣΕΛΠΕ, ΒΕΑ, ΕΒΕΑ, κλπ.), καθώς και τους υπεύθυνους οικονομικών όλων των πολιτικών κομμάτων για τα θέματα της λειτουργίας και επιβίωσης των επιχειρήσεων, καθώς και για το υπό διαμόρφωση νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
  • Ο Σύλλογος προτείνει τη δημιουργία ολιγομελών (πχ. 3 μελών) ομάδων εργασίας από συναδέλφους που θα διαθέσουν χρόνο και διάθεση για επεξεργασία των κάτωθι αντικειμένων:

1. φορολογικά
2. εργατικά
3. σχέση επιχειρήσεων – λογιστών.

• Ο ΛΣΑ θα επιδιώξει την οργάνωση κοινής συνέντευξης τύπου με τη συμμετοχή λογιστών – εφοριακών – πολιτικών για τοποθέτηση πάνω στις διατάξεις που πρέπει να διέπουν ένα δίκαιο και σωστά οργανωμένο φορολογικό σύστημα.
e-genius.gr ...intelligent web software
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ