Δ.Τ. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΣΑ ΕΒΕΑ : Ο επιχειρηματικός κόσμος σε κοινό δρόμο με τον σύγχρονο Λ/Φ

Ο επιχειρηματικός κόσμος σε κοινό δρόμο με τον σύγχρονο Λ/Φ

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 16/12/21, μεταξύ των Προέδρων του Λ.Σ.Α., Μιχάλη Πόλυγγερ και του ΕΒΕΑ, Γιάννη Μπρατάκου, με αφορμή την επιστολή του Λ.Σ.Α. σχετικά με την αναγκαιότητα της κατάργησης της υποχρέωσης υποβολής υπεύθυνης δήλωσης εργοδοτών για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους και στην οποία ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ ανταποκρίθηκε άμεσα, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα της επιπλέον επιφόρτισης των επιχειρήσεων μία ακόμα φορά και με την ανωτέρω υποχρέωση και τονίστηκε η αναγκαιότητα αμοιβαίας υποστήριξης μεταξύ λογιστών-φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, συγχρόνως με την υποβολή κοινών προτάσεων στην Πολιτεία.

Σε πολύ θετικό κλίμα δεσμεύτηκαν αμφότεροι για τις αμοιβαίες προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν, προκειμένου να υπάρξει η βέλτιστη συνεργασία, στα πλαίσια αφενός της άσκησης του επαγγέλματος του οικονομολόγου λογιστή – φοροτεχνικού και αφετέρου της βελτίωσης της καθημερινής λειτουργίας των επιχειρήσεων - μελών του ΕΒΕΑ.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της κοινής πεποίθησης για αποτελεσματικότητα, συζητήθηκαν πρακτικοί τρόποι αμοιβαίας συνεργασίας για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των σχέσεων των δύο Οργανισμών σε τακτική χρονικά βάση και  σε τομείς που στοχεύουν στην ευόδωση των έτσι κι αλλιώς υφιστάμενων άρρηκτων σχέσεων των οικονομολόγων με τις επιχειρήσεις της αγοράς.

11IMG 0405