fbpx
Skip to main content

Δ.Τ. Ο ΛΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε 20/12/2021 συνάντηση των εκπροσώπων της «Κιβωτού του Κόσμου» με τον Πρόεδρο του Λ.Σ.Α., Μιχάλη Πόλυγγερ στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Συλλόγου για την οικονομική του ενίσχυση προς την «Κιβωτό» μέσα από τη διάθεση του ετήσιου Ημερολογίου του Λογιστή 2022 προς τους Λ/Φ και τις επιχειρήσεις.

«Σαν Πρόεδρος του Λ.Σ.Α. έμεινα έκπληκτος και θέλω να μεταφέρω σε όλους τους συναδέλφους μου και μέσω αυτών στις επιχειρήσεις και την κοινωνία ότι οι άοκνες προσπάθειες της ομάδας της «Κιβωτού», υπό την καθοδήγηση του πατέρα Αντώνιου πιάνουν τόπο, διότι βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην αλληλεγγύη των πολιτών, της κοινωνίας και κυρίως του ιδιωτικού τομέα της αγοράς.

Ο Κλάδος των Λ/Φ που έχει επιδείξει περίσσευμα αλληλεγγύης προς τις επιχειρήσεις, την Πολιτεία και τους Έλληνες πολίτες, ιδιαίτερα τα δύο τελευταία δύσκολα χρόνια, αξίζει να προτάξει στις προσπάθειές του την ενίσχυση της «Κιβωτού» μέσα από την αγορά του Ημερολογίου του Λογιστή 2022, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση σε όλους τους εντολείς, πελάτες, επιχειρήσεις, συνεργάτες των Λ/Φ, να συνδράμουν είτε άμεσα οικονομικά, είτε με οποιαδήποτε παροχή απαραίτητων προμηθειών, αγαθών και υπηρεσιών, (τρόφιμα, εμπορεύματα, εξοπλισμό, κλπ) στην ενδυνάμωση της «Κιβωτού».

Ο Λ.Σ.Α. θα είναι πάντα στη διάθεσή σας αναμένοντας την πρακτική ενεργοποίησή σας για την ευόδωση της παραπάνω διαδικασίας της συνεισφοράς, επικοινωνώντας στα γραφεία του για τις απαραίτητες λεπτομέρειες της διαδικασίας: 210 5138289, Σοφία Κομηνού.»

 268374340 649948956019795 2825022118886366926 n

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.