fbpx
Skip to main content

ΚΑΛΕΣΜΑ Λ.Σ.Α.

logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΚΑΛΕΣΜΑ Λ.Σ.Α.

Συνάδελφοι,

Ενόψει των καταιγιστικών υποχρεώσεων που καλείται να αναλάβει ο Κλάδος μας καθημερινά και δεδομένου ότι οι εργασίες και οι ευθύνες που απορρέουν από αυτές ολοένα και αυξάνονται, θεωρούμε απαραίτητη την ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων στους φορείς.

Για τον λόγο αυτόν και προκειμένου να υπάρξει "κοινή γραμμή" - που είναι το ζητούμενο - αλλά και αλληλεγγύη μεταξύ όλων των συναδέλφων και κυρίως για λόγους προστασίας μας από ευθύνες που ΔΕΝ μας αναλογούν

 ΚΑΛΟΥΜΕ

όλους τους λογιστές- φοροτεχνικούς να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στους συλλόγους και τους φορείς προτίμησής τους.

Συνάδελφοι,
Πέραν της myDATA και των λοιπών εργασιών που διεκπεραιώνουμε κινδυνεύοντας με υπέρογκα πρόστιμα για τους εντολείς και τα γραφεία μας, θεωρούμε ότι πλέον η κοινή πορεία των συναδέλφων είναι μονόδρομος για την ομαλή λειτουργία των γραφείων μας, για την συνέχιση του επαγγέλματός μας.

Ο Λ.Σ.Α., από ίδρυσης και διαχρονικά, είναι ανοιχτός σε όλους τους συναδέλφους, μισθωτούς, ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες, διαχειριστές λογιστικών-φοροτεχνικών εταιρειών, πανελλαδικά.

Είναι σίγουρο ότι η εγγραφή και η δραστηριοποίησή σας είτε στις γραμμές του Λ.Σ.Α. είτε οπουδήποτε αλλού, το μικρότερο αποτέλεσμα που θα φέρει είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ.

Για τον Λ.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος

Πόλυγγερ Μιχάλης

Η Αντιπρόεδρος

Χατζηαγγελίδη Μαρία

Ο Γεν. Γραμματέας

Βάλβης Μάρκος

Ο Ταμίας & Γ.Δ.

Κετσετζής Θεοχάρης

Το Μέλος

Μπουλούκος Χρήστος

Ο Γ.Δ.

Τσορμπατζόγλου Κωνσταντίνος

 

 

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.