fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Οι αλλαγές στην myDATA με την Α. 1090/2022

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

Facebook: https://www.facebook.com/logistikos.syllogos.athinon
Instagram: https://www.instagram.com/logistikossullogosathenon/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΛΣΑ πραγματοποίησε ενημερωτική  ημερίδα την Τρίτη 19/07/2022, με θέμα: “Οι αλλαγές στην myDATA με την Α. 1090/2022”.

Ο Πρόεδρος, Μιχάλης Πόλυγγερ, ξεκινώντας τη συζήτηση, αναφέρθηκε σε ζητήματα όπως ο ρόλος των Λ/Φ και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων μετά την εν λόγω απόφαση  και στις αλλαγές που επέρχονται κυρίως στο λογιστικό επάγγελμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, οι κ. κ. Νικήτας Κατσαράς, Διευθύνων Σύμβουλος Unisoft και Κωνσταντίνος Κατσούρας, Στέλεχος Διεύθυνσης Τμήματος Υποστήριξης  Unisupport, οι οποίοι παρουσίασαν με τη σειρά τους σε πρακτικό επίπεδο μέσω επίδειξης προγράμματος λογισμικού, διαδικασίες για διευκόλυνση κατανόησης από τους συναδέλφους και απάντησαν σε ερωτήματα που τέθηκαν, προσφέροντας παράλληλα σε ειδική τιμή το συγκεκριμένο λογισμικό.

Επίσης, συμμετείχε ο κ. Γιώργος Αντύπας, Πρόεδρος της REVIVAL SA και διαχρονικά ενεργό μέλος του ΛΣΑ, ο οποίος χαιρετίζοντας  τους συναδέλφους, ενημέρωσε για την ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων, ειδικά μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων, τη διεκπεραίωση των οποίων αναλαμβάνει – μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων της - η REVIVAL,  αναφέροντας στους συμμετέχοντες  ότι μέσω του ΛΣΑ, θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε συνεργασία και εξυπηρέτησή τους.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 500 πανελλαδικά οι συνάδελφοι που παρακολούθησαν συμμετείχαν ενεργά, γεγονός σημαντικό, που συμβάλλει στη δημοσιοποίηση όλων των απόψεων και εμπειριών κατά την προσαρμογή στην myDATA!

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για τη μαζική συμμετοχή τους, τις πολύ σημαντικές παρατηρήσεις τους και τα σχόλια τους.

Η Ημερίδα αναρτήθηκε στο κανάλι του Λ.Σ.Α. στο youtube:

https://youtu.be/U_SjhzTxoHc

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.