fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ Λ.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10/11/2022

logo με γράμματα χωρίς φόντο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ Λ.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εχθές 10/11/2022 το σεμινάριο για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας με μαζική συμμετοχή των συναδέλφων.

Ο εισηγητής, κ. Λιάζος Παλαιολόγος, ενημέρωσε εκτενώς τους συναδέλφους για τις απαιτούμενες διαδικασίες και τις προσαρμογές που καλούνται να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις αλλά και τα λογιστικά γραφεία, αλλά και για τις διατάξεις της νομοθεσίας, τα σημεία προσοχής και τις κυρώσεις. Η πολυετής εμπειρία του στο αντικείμενο συντέλεσε στην επίλυση και επεξήγηση θεμάτων μέσα από μια ολοκληρωμένη εισήγηση με παραδείγματα, ενώ παράλληλα απαντήθηκε πληθώρα ερωτημάτων που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

dt 10.11.2022

Επιπλέον, οι παρουσιάσεις- ενημερώσεις των  χορηγών κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ήταν σημαντικές προσφέροντας λύσεις σε διάφορους τομείς, όπως εφαρμογές σχετικά με την ψηφιακή κάρτα, τα συστήματα ωρομέτρησης, κ.λπ., αλλά και σε θέματα βελτιστοποίησης, εξέλιξης και προστασίας  της εργασίας και των γραφείων μας, καθώς και των επιχειρήσεων-εντολέων μας.

Στο τέλος του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και οι 25 τυχεροί παρέλαβαν τα δώρα από τους χορηγούς:

-5 power bank από την ICS AE

-3 Δυναμικές Ιστοσελίδες, αξίας 800€ έκαστη από την 360LAB

-5 Προγράμματα Προστασίας Υπολογιστών Kaspersky από την ΤΑΛΩΣ

-10 προγράμματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit αποκλειστικά για τις ανάγκες των πελατών του λογιστικού γραφείου και

-2 βιβλία "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ", των Μ. Πόλυγγερ & Ν. Σπυρόπουλου από την Accounting Software

Εξαιτίας της πολύ μεγάλης ζήτησης από συναδέλφους αλλά και επιχειρήσεις Πανελλαδικά, το σεμινάριο θα επαναληφθεί διαδικτυακά στις 21/11/2022, με περιορισμένο, όμως, αριθμό συμμετεχόντων για τη βέλτιστη κατανόηση και επίλυση όλων των αποριών: https://bit.ly/3FEeEby

 

 

Για τον Λ.Σ.Α.,

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.