fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σεμινάριο myDATA - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ, video και βοηθήματα, προς εξυπηρέτηση όλων των συναδέλφων

 logo με γράμματα χωρίς φόντο

Facebookhttps://www.facebook.com/logistikos.syllogos.athinon
Instagramhttps://www.instagram.com/logistikossullogosathenon/


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάριο myDATA - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ, video και βοηθήματα, προς εξυπηρέτηση όλων των συναδέλφων

Πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2022 το δωρεάν webinar «myDATA - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ» με μαζική συμμετοχή των συναδέλφων!

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου, ο Πρόεδρος, Μιχάλης Πόλυγγερ, αναφέρθηκε σε θέματα που θέτουν οι συνάδελφοι στον Λ.Σ.Α., όπως τα προβλήματα με τη διόρθωση της επιστρεπτέας προκαταβολής, το θέμα των αποκλίσεων, των προσυμπληρωμένων δηλώσεων ΦΠΑ, των νέων φορολογικών ελέγχων και την ανάγκη προστασίας της εργασίας του Λογιστή-Φοροτεχνικού.

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν τα θέματα:
• Συμφωνία βιβλίων και myDATA 2021, 2022
• Διαδικασία διαβίβασης αποκλίσεων 2021, 2022
• Προθεσμίες διαβίβασης ανά κανάλι 2021, 2022, 2023 και εφεξής
• Προσυμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ - Σημεία προσοχής – Κίνδυνοι Ασυμφωνιών
• Λιανικές – Φ.Η.Μ. – Esend – myDATA

και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων!

Ο Λ.Σ.Α. ευχαριστεί θερμά τους κ. Κατσαρά Νικήτα και Κατσούρα Κωνσταντίνο για τη συμμετοχή τους στην ανάπτυξη της θεματολογίας αλλά και για τα δώρα που έθεσαν στη διάθεση του Λ.Σ.Α. για την κλήρωση 3 τυχερών από τους συμμετέχοντες, αξίας από 460€ έως 640€.

Για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου, οι συμμετοχές στο live σεμινάριο παρέμειναν αυστηρά μόλις στις 500. Όμως, με κοινή επιθυμία του Δ.Σ. του Λ.Σ.Α. και των στελεχών της UNISOFT, προς εξυπηρέτηση των υπολοίπων χιλιάδων που δήλωσαν συμμετοχή, αλλά και όλων των συναδέλφων πανελλαδικά:

 Το σεμινάριο καταγράφηκε και υπάρχει διαθέσιμο στο κανάλι του Λ.Σ.Α. στο youtube:

Οι ερωτήσεις που απαντήθηκαν έχουν καταγραφεί και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω, μαζί με το αρχείο παρουσίασης και τα λοιπά βοηθητικά αρχεία:

-ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

-Capital τα myDATA με απλά λόγια_Η παρουσίαση του σεμιναρίου

Λοιπά βοηθήματα (όπως σας υποσχεθήκαμε!):

-14.5 ΕΦΚΑ και λοιποί Ασφαλιστικοί Οργανισμοί (myDATA 1.0.6)

-Εξοδολόγιο εκτελωνιστή

-Ενοίκια έσοδο με Λήπτη επιχείρηση ή ιδιώτη/Ενοίκια έξοδο με Λήπτη επιχείρηση και εκδότη ιδιώτη/ Ιδιοχρησιμοποίηση ακινήτου (νομικό πρόσωπο)/  Ιδιοχρησιμοποίηση ακινήτου (ατομική επιχείρηση)

-Επιχειρήσεις του άρθρου 45 του Ν.2859/2000 κώδικας ΦΠΑ (περιθώριο κέρδους)

lsaimgbin happy new year png  unisoft321548491 1466259377112024 1695738220909893350 n
 

 

 Για τον Λ.Σ.Α.,

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.