fbpx
Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα "MyDATA – ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ"

Ο  Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών πραγματοποίησε στις 20/03/2023, την ημερίδα με θέμα «myDATA Πρακτικά παραδείγματα με εγγραφές», στον κινηματογράφο “ΑΣΤΕΡΑΣ”, την αίθουσα του οποίου με ευγένεια παραχώρησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Ο Πρόεδρος, Μιχάλης Πόλυγγερ, ξεκινώντας τη συζήτηση, αναφέρθηκε στις πρόσφατες αποφάσεις της ΑΑΔΕ, ανέδειξε τα σημεία προσοχής συζητώντας με τους συναδέλφους και επισήμανε τις προθεσμίες αλλά και την ανάγκη για ενεργή συμμετοχή όλων με προτάσεις για την απλοποίηση του εγχειρήματος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, οι κ. κ. Νικήτας Κατσαράς, Διευθύνων Σύμβουλος Unisoft και Κωνσταντίνος Κατσούρας, Στέλεχος Διεύθυνσης Τμήματος Υποστήριξης  Unisupport, οι οποίοι παρουσίασαν σε πρακτικό επίπεδο τις λογιστικές εγγραφές στις «δύσκολες» περιπτώσεις της myDATA. Επίσης, αναφέρθηκαν στον νέο τρόπο χαρακτηρισμού αγορών-δαπανών και κατόπιν ακολούθησαν παραδείγματα για τη διευκόλυνση και τη βέλτιστη κατανόηση από τους συναδέλφους. Στο τέλος, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για τη μαζική συμμετοχή τους, τις πολύ σημαντικές παρατηρήσεις τους και τα σχόλια τους.

Για τον Λ.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος,

Μιχάλης Πόλυγγερ

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.