ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Λ/Φ ΓΙΑ Υ.Δ. ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

s2smodern

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Λ/Φ ΓΙΑ Υ.Δ. ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Συνάδελφοι,

Σχετικά με τη σημαντικότητα κατάργησης της υποχρέωσης υποβολής ΥΔ εργοδοτών για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, το θέμα τέθηκε ξανά στους αρμόδιους, με δεδομένο ότι η πλατφόρμα καθυστερεί να «ανοίξει» και απαιτούνται επαναλαμβανόμενες παρατάσεις της διαδικασίας και των προθεσμιών, ενώ τα γενικότερα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία βαίνουν προς εξάλειψη.

Η απάντηση που έλαβα είναι ότι δεν είναι εφικτή η «κατάργηση» μιας υποχρέωσης, η οποία έχει «λειτουργήσει» εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο έλαβα τη διαβεβαίωση ότι θα επανεξεταστούν τα θέματα επιβολής των προβλεπόμενων προστίμων. Επιπλέον, θα δοθεί εύλογος χρόνος για την υποβολή των τρεχουσών καθώς και προηγούμενων δηλώσεων με άμεση ανακοίνωση σχετικής χρονικής παράτασης.

Συνάδελφοι, θεωρώ ότι η υποχρέωση θα παρατείνεται για αρκετό χρονικό διάστημα!!!

Παρακάτω το ιστορικό των ενεργειών του ΛΣΑ για το θέμα:

Επιστολή Λ.Σ.Α. 13/12/2021: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δ.Τ. : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΣΑ ΕΒΕΑ : Ο επιχειρηματικός κόσμος σε κοινό δρόμο με τον σύγχρονο Λ/Φ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Υ.Δ. ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Υ.Δ. ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Υ.Δ. ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Επιστολή Λ.Σ.Α. 04/02/2022: ΚΑΤ' ΕΠΕΙΓΟΝ "Αναγκαία η κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής Υ.Δ. εργοδοτών για ανεμβολίαστους εργαζόμενους"

Στη Βουλή το αίτημα του Λ.Σ.Α. για την κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής Υ.Δ. εργοδοτών για ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Επιστολή Λ.Σ.Α. 2022.04.28: ΚΑΤ' ΕΠΕΙΓΟΝ_Διευθέτηση του θέματος της ΜΗ υποβολής Υ.Δ. εργοδοτών για ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Ο Πρόεδρος,

e-genius.gr ...intelligent web software