Skip to main content

Πρόγραμμα-ανάσα για τις οικογένειες χωρίς εργαζόμενο

Για παρέμβαση μεγάλης κλίμακας που θα δώσει εργασία -με πλήρη ασφάλιση- και εισόδημα σε περισσότερους από 50.000 ανέργους, έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας,
 
Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, κατά την παρουσίαση του «προγράμματος των 50.000 θέσεων για την Κοινωφελή Εργασία» που έγινε νωρίτερα στο υπουργείο Εργασίας. 
 
Ο σκοπός του προγράμματος, που ξεκινά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, είναι διπλός και στοχεύει αφενός, να προωθηθεί η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων και η αποτελεσματική στήριξη των ανέργων, με προτεραιότητα στους άνεργους που διαβιούν σε οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο. Αφετέρου, να προωθηθεί η κάλυψη κοινωνικών αναγκών και παράλληλα να βελτιωθούν και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
 
Πηγή: www.amna.gr
Εγγραφείτε στο newsletter του
Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών