ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

0
0
0
s2smodern

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο με θέμα "Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος - Συμπλήρωση Φορολογικών Δηλώσεων" και απευθύνεται σε λογιστές, φοροτεχνικούς και στελέχη επιχειρήσεων.

Για να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής:

 

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κος Κορομηλάς Γεώργιος, M.Sc - Ph.D, Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός, Συγγραφέας Φορολογικών Βιβλίων, Ειδικός σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος & Φορολογικών Ελέγχων.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009 και ώρες 17׃00 έως 21׃00 στο ξενοδοχείο «Novotel Athens» που βρίσκεται στην οδό Μιχ. Βόδα 4-6, Αθήνα (500μ. από την πλατεία Ομονοίας), με δωρεάν parking για τους συμμετέχοντες.

 Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ανά άτομο. Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009 και θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ